Over het atelier


Passie & Flora

Natuur is geweldig. Wie geniet er niet bij het zien van de weelderige kleuren en sierlijke vormen van een bloem. Om een stukje van die schoonheid in huis te halen en er ook binnen van te kunnen genieten maak ik al vele jaren bloemdecoraties. De vreugde die het me zelf geeft wil ik graag delen met anderen. Waar hobby dan een ambacht wordt; ik heb een opleiding gevolgd voor bloemstyliste en heb daar de fijne kneepjes voor de finishing touch aangeleerd. De volgende stap was het beginnen van een eigen bloematelier! … waar flora passie wordt… en waar elke klant uniek is. U kunt bij mij allerlei bloemcreaties bestellen, zoals tafelstukken, kransen, bloementaarten en diverse schikkingen. Klanten kunnen bij mij een persoonlijke wens neerleggen voor kleur, vorm en soort. Voor elk budget en elk moment is er wat bijzonders te maken. Ik zie het als een uitdaging om er voor een beperkt bedrag steeds weer iets moois en aansprekends van te maken.

Naast de bestellingen van de particuliere klant verzorg ik ook workshops op uw locatie voor mensen die zelf graag aan de slag gaan met bloemen. Maatwerk naar de wens van de aanvrager is dan uiteraard mogelijk.

Hoe werkt het?

U kunt via de contactpagina een e-mail sturen. Indien gewenst neem ik dan persoonlijk contact met u op om één en ander af te stemmen.  Kijkt u eens rond op de site om een indruk te krijgen van alle creaties. En natuurlijk verwelkom ik ook u graag als klant. De decoraties zijn meestal binnen een paar dagen af te halen in het atelier in Kapelle (Zeeland). Verzenden is helaas niet mogelijk, maar het positieve is dan het persoonlijk contact en de zekerheid dat u het mooi ontvangt.

Een hartelijke groet en hopelijk tot ziens,

Wilma

 

 

 

Copyright © 2018 Passie & Flora      ||      Realisatie: iWareCMS.nl